Locul din București unde sute de oameni își bârfesc zilnic șefii

A bârfi, a ponegri, a cleveti! De când lumea și pământul, oamenii își vorbesc de rău semenii când aceștia din urmă nu sunt de față. Puțini sunt cei care știu că există un loc în București în care se adună grupuri de câte doi, trei sau chiar cinci oameni și își bârfesc cu patos șefii.

Boss

Adunarea cu pricina are loc în fiecare zi de luni până vineri între ora 17:00 și ora 19:00. Femei și bărbați, la costum sau îmbrăcați casual, cu laptop pe umăr ori cu geanta de șantier, se adună sub același acoperiș și-și vorbesc șefii de rău fără să le pese de consecințe.

„Nesimțită șefa astăzi! De două zile o rog să plec și eu vineri mai devreme, azi îmi zice că nu se poate…”  sau „Crede-mă, orice ai face, n-ai niciun motiv pentru care să-l promovezi pe Ionescu” sau „E clar, trebuie să-mi caut un alt loc de muncă. Ai văzut cum se poartă ăla cu noi?” sau „Eu mâine cer o mărire de salariu!” și lista poate continua.

E drept, nu întotdeauna asculți la un loc grupuri de oameni, din diferite clase sociale, care se plâng de jobul lor. Și nu, nu e vorba despre vreo reuniune a subalternilor din vreun pub din Centrul Vechi. E doar metroul care pleacă zilnic din Pipera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *