Mi-e scârbă de O anumită CATEGORIE de ȘOFERI

Traficul din București e o junglă pentru că mulți dintre bipezii de la volan sunt maimuțe. Mulți, nu toți. Se întâmplă uneori să mai apară în peisaj și câte o femeie, fie că este șoferiță sau doar pasager pe scaunul din dreapta și atunci lucrurile se complică.

Am asistat deunăzi la un incident în care un șofer mergea prea încet, căutând un loc de parcare. Un maimuțoi, aflat într-un Opel Astra cu numere de București, enervat din cale afară de faptul că cel din fața sa mergea mult prea încet, a pregătit atacul. A depășit „melcul” și s-au certat. Maimuțoiul din Astra a crezut de cuviință să-și arate bărbăția și să scuipe. A scuipat în drepta mașinii, pe scaunul unde se afla și o femeie. Nu știu dacă mizerabilul și-a atins sau nu ținta, înclin să cred că nu. Pentru că nici să scuipe nu era în stare. Cu toate astea am rămas scârbit de faptul că un șofer cu buletin de București a recurs la un asemenea gest în prezența unei tinere. M-a scârbit.

sarpe

Un comentariu la „Mi-e scârbă de O anumită CATEGORIE de ȘOFERI”

  1. Cateodata raman socat de cata lipsa de civilizatie dovedim si pe sosele. Pe mine, personal, ma scot din sarite toti garoii care claxoneaza pentru ca nu ai pornit in secunda in care s-a pus verde la semafor, care claxoneaza pentru ca nu te dai la o parte sa treaca ei, ca ei „merita”, si-au luat un Audi sau BMW second-hand. De asemenea, sunt scarbit ca tot mai des la stop diverse persoane incearca sa-mi vanda ceva sau ca puradei mi se suie pe masina sa-mi spele parbrizul desi le spun clar ca nu vreau sa-l spele. Suntem in Europa, dar, cu adevarat, suntem la mii de ani departare de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *