Sfântul like dat către șefi

Toți avem șefi. Da, chiar toți, pentru că dacă n-ai măcar UN ȘEF, nu ai avea de ce să citești blogul ăsta. Managerii citesc chestii inteligente. Și tu prietene, și tu tinere, chiar și tu blondo ai un șef, chiar dacă-i zici uneori „ïubi”. Buun, acestea fiind lămurite, văd tot mai des, pe Facebook că mai multe de jumătate dintre like-uri se îndreaptă într-o singură direcție: de la subaltern către șef.

Statusuri interesante sau banale, melodii comerciale sau noi, poze frumoase ori simple caricaturi primesc sfântul like. Condiția? Să fii șef și să ai cât mai mulți subalterni. Cu cât mai mulți, cu atât mai multe likeuri. Și nu orice fel de like, nuuuu, nu e vorba de likeul ăla dat după o oră, două, trei. Nuuu, e ăla instant, venit la câteva minute după postare.

Chiar dacă pare greu de crezut, se întâmplă și viceversa, șefi care dau like celor mai mici ca ei. E genul de like rar și mai prețios ca orice. Ce face atunci subalternul? Oooo, răspunde cu un comentariu în care mulțumește pentru like.boss :))

Toți sunteți însă la fel. Nu-i așa că și voi i-ați dat șefului vostru măcar un like??? Mda, știam eu…

Pentru că este destul de târziu, am și eu câteva like-uri de dat. Nu de alta, dar vreau să am o zi bună mâine la job. V-am pupat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *