Respect faţă de client sau discriminare?

Tatuaje, desene drăguţe, la modă, tot mai multe la număr pe trupurile apropiaţilor noştri. Mai mari, mai mici, colorate sau nu, dar pline de însemnătate.

Astăzi, am observat un lucru care m-a pus pe gânduri: o chelneriţă de la reputatul restaurant „Caru’ cu bere” avea ascunse tatuajele. Cel mai probabil aceasta este politica localului, ca tinerele care au astfel de inscripţii pe corp să şi le acopere. Fata aceasta şi le mascase cu nişte leucoplast. Erau două, unul pe picior şi altul pe mână. Şi stau şi mă întreb, acesta este respectul faţă de client sau poate fi o discriminare faţă de persoanele care au astfel de desene pe corp?

tatuaj

 

2 comentarii la „Respect faţă de client sau discriminare?”

  1. Ar fi fost discriminare daca nu ar fi angajat-o pentru ca are tatuaje. Daca si ea a fost de acord sa si le ascunda cand e la serviciu, atunci mi se pare in regula. + Exista si alte locuri de munca unde tatuajele nu sunt prezentabile (de ex. in companiile mari n-ai sa vezi un CEO imbracat in tatuaje). + Asa cum poarta uniforma, asa poate sa isi ascunda si tatuajele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *