Mâinile Mariei Şarapova…

Toată lumea vorbeşte în aceste zile despre Maria Şarapova, cea care a învins-o pe Simona Halep la Paris. Despre rusoaică s-au spus şi scris vrute şi nevrute pe „agenţia de presă Facebook”: ba că a tras de timp în finala de la Roland Garros, ba că este o mironosiţă, ba că ţipă în fel şi chip, ba că este o piţipoancă şi lista poate continua. Că ar fi o CAMPIOANĂ, n-am prea auzit.

Mie îmi place Şarapova. Pe lângă faptul că este o femeie foarte frumoasă, Maşa este un sportiv desăvârşit. Un om care ştie să facă bani, dar înainte de toate este un om muncitor. Foarte muncitor.

Maria Şarapova este genul de femeie care poate lăsa oricând racheta deoparte, îşi pune o rochie elegantă, tocuri şi poate avea la picioare orice bărbat doar dacă zâmbeşte. E sexy şi frumoasă deopotrivă.

Un detaliu mi-a atras însă atenţia la rusoaică. Mâinile aspre, bărbăteşti, nefireşti. Mâinile muncite, care spun povestea a mii de ore grele de antrenamente… Mâinile care nu sunt deloc în concordanţă cu restul armonios al trupului. Mâinile, dovada vie că tânăra de 27 de ani şi-a dedicat viaţa tenisului.

Dacă ar vorbi mâinile Mariei Şarapova…maria-sharapova_2

 Foto: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *