Imaginea zilei 2 februarie 2014 | Cum stă o nesimțită în metrou?

Nesimțiți sunt peste tot. Lângă noi, pe stradă sau în metrou. Nici tânăra de mai jos nu face excepție și s-a lungit pe două scaune, în timp ce alții stau în picioare. Pentru că metrou și pentru că nesimțire.

nesimtita

11 comentarii la „Imaginea zilei 2 februarie 2014 | Cum stă o nesimțită în metrou?”

 1. vreau ma multe poze sa vad situatia metroului, tipul din stanga pare ca coboara la prima, metroul pare gol. tu esti needucat pentru ca vorbesi asa despre o fata si un idiot pentru ca ti-ai permis sa poi poza cu ea pe blogul tau

  1. Imi permit sa pun fotografii cu cine vreau atata timp cat persoana respectiva este in spatiul public. Si chiar daca metroul ar fi fost gol, asta nu e o scuza sa te intinzi pe doua scaune. Ia vezi cum eviti tu blogul asta, ca e mai bine!

   1. ba da, e scaun liber il folosesc cum vreau eu, imi pun punga, poseta pe el pana cand cineva ma roaga sa-i eliberezi scaunul. pemite-ti sa fii nesimtit pe net daca asta te face fericit.

    1. Tu esti genul care ia cate doua iaurturi la promotii doar pentru ca sunt MOCA, nu? La fel si cu scaunele, daca sunt libere le folosesti… Esti patetica!

     1. evident, imi place iaurtul si de ce sa nu profit?(comparatie de rahat). te-am emotionat? nu cred ca „patetic” e cuvantul pe care il cauti. tu devii din ce in ce mai penibil.

  2. Doamna Cristina, permiteti-mi sa va informez ca eu cand aveam varsta asteia ma luau mosii la injuraturi in tramvai ca nu le eliberez locul, desi aveau scaune libere 5 metri mai in fata. Vi s-a urcat democratia la cap!

   1. in situatia ta ai doua lucruri de facut; iti strici ziua certandu-te cu baba/mosu ori ii cedezi locul. ma faci sa ma citez singura ” imi pun punga, poseta pe el pana cand cineva ma roaga sa-i eliberezi scaunul” credeam ca e evidenta continuarea, dar pentru tine o scriu „……..ma roaga sa-i eliberez scaunul si il eliberez ca persoana in cauza sa stea pe el”

 2. Asta e motivul pentru care nu o sa evoluam ca tara, mergem pe sistemul asta de a judeca pe altii…
  Hai sa facem poze in metrou si sa ne credem bloger…yuhuu ce tare 🙂

 3. petrisor tata, du-te inapoi la cratita si nu mai incerca sa te dai blogger ca nu tine. un fel de mircea badea wannabe, in care nu tii cont de situatia din metrou si/sau cat de gol era. ti s-a pus pata ca o fata sta cracanata si cu sacosa pe scaunul de langa ea.

 4. Astfel de cazuri am vazut si eu zilele trecute la metrou la Universitate, dar i-am aruncat o privire urata si si-a luat papornita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *